Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tio år

du kom som en svala
och drog som en ål

- du kunde väl ha flytt vackrare ?




Fri vers av Riztag
Läst 321 gånger
Publicerad 2006-01-14 17:36



Bookmark and Share


  Markattan
Få ord som säger massor och med massor av känslor inbakade.
Kort, koncist och talande.
2006-01-14

  Cris
Hmm... ja kommer man med stil kan man väl dra med stil !!! Men det kanske inte är så lätt...
2006-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Riztag