Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi skrek mot stjärnorna

kärleken piskade tårar
var gång vi
slets itu

hundarna skällde
om rätt och fel
flocken flåsade

vi flydde skallen
längs Las Ramblas
fulla av frihet

blixten slog ner där
ur ingenstans
varnande järtecken

vi skrek mot stjärnorna
och väckte andarna
barnet blev till




Fri vers av Riztag
Läst 364 gånger
Publicerad 2006-01-13 19:15



Bookmark and Share


  Wretling
Skek still stjärnorna, vad vackert :D
2006-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Riztag