åtgärdat inom 2 minuter. (När ord innehar känsla kan inte budskapet gå till fel öra)

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"....nu är det ordrat för påkoppling.. tar några dagar..." - ett samtal till och
åtgärdat inom 2 minuter. (När ord innehar känsla kan inte budskapet gå till fel öra)




avstängd

 

-

 

i dag var det fingret i ögat

(internet stängdes; skuldstängning)

då går handen som gungar vaggan

(kontroll; ingen skuld)

i förrgår tand för tunga

(inväntade tillverkat skit utifrån pga dröm om en dynghög där en bagge med aviga horn använde stövlar)

 

jag tar skalbaggar på allvar

när de har stövlar

 

 

och tillsätter en hink vatten

uppifrån

 

 

 

föregående år var det nog mest

blöta samtal över en förlorad kärlek

(barfota)

 

 

i morgon blir det nog mest bara

foten

 

 

för firmor med noll koll

 

(glad jag har baggar

med stövlar)

-

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 190 gånger
Publicerad 2011-10-25 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri