Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folkvagnsbuss var mer röd inne än ute




Folkvagnsbuss för kommuniststuss

Hjulen på bussen de gå runt runt runt

Och de snurrar vad de kan



Men de var snälla de kommunister

Vi hade…. I sina folkabussar




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-26 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO