Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bland minnen och ominnen - snaror och sånt - sinnen och osinnen;
Mormor gillade inte när jag utmanade.. *s*




teckentydning; för ett bords skull

 

-

- inomtalstreckkanmansägavadmanvillochhävdaannantalarespecielltommaninteandasemellanochsläpperinifrågasättningar, sa skrivaren

 

som hade pennan
till vapen
men inte tänkte på följderna

-

*

inom stjärnor

kan man överleva

också

*

"

"inom citationstecken kan vad som helst ha sagts" bara inte det läses med ögon av avund hämnd och illvilliga efterkonstruktioner

"

 

%

ibland ser man bara det man vill se

speciellt när näsan är sned på felande sinnen

och munnen talar gallimatias

 

om halten

i redan tomma flaskor

%

 

§

ofta hänvisas till lagens långa

pekfinger

när handen bär tumvantar

§

 


*

ibland saknas bara
vissa
som har viss del av allt visad
för vissa
samt allt visad av vissa för
del av sig själv
och strutsar bättre än
namnen själv

(det är då grävlingar
gräver
laxar dyker
örnar seglar

 

kolibrin hovrar)


det är då

det är


en fråga

om poesi

*

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-26 01:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri