Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orden doftar inte längre hallon



I avsmak slickar jag dina fingrar
rena från dagen



Slet sedan, tungan
ur min mun


för att slippa - känna smaken












Fri vers av Baystream
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-26 08:30



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Grymt vackert. =)
2011-10-28

  TT
...stark skrämmande text...smakar beskt...men är alldeles utsökt formulerad och skriven...gillar!!!
2011-10-27

  Järnkatten
Ajajaj, du träffar rätt i det mörka...
2011-10-26

    ej medlem längre
Ouch

Återigen, denna grymhetens sensualism..och träffsäkra bildspråk
2011-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream