Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleks skugga

Som ett darrande asplöv får orden "jag älskar dig"
från dig mig och rysa
Rysa av välbehag över att jag känner detsamma
Jag kan stå med gråten upp till halsen många gånger
men du får mig alltid och le
och en sak säger jag dig
Du är ren kärlek för mig.




Fri vers av Della
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-26 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Della
Della