Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...just där och då förstod jag...


En likadan fast inte samma...


Ett band
Av guld
Vi hade
Likadana band
Av guld
En gång i livet
Men inte
För varandra
En annan för dej
En annan för mej

Just då
När jag
För första gången
Förstod hur mycket
Du berörde mej då
Som du berör mej nu

När svetten pärlade
På min panna
I rummet
Bakom innanför
Och du i svart tröja
Men med en likadan
Som jag
På ditt finger
Och du var så vacker
Så söt
Redan då
För så länge sedan
Förstod jag
Att du var speciell
För mej
Att du berörde mej
Som ingen annan
Någonsin gjort
Som ingen annan
Någonsin gör

Vi hade likadana
Men inte samma
Du har inte
Din kvar
Du var starkare
Modigare och ärligare
Jag har
Min kvar
Jag var fegare
Svagare och bekvämare
Så rädd
Att göra fel
Att inget hände
Och jag fick aldrig
Ge mej chansen
Till dej
Fast jag försökte
En gång
För så länge sedan nu
Som du nog
Har glömt
Och suddat ut ur minnet

Vi hade en likadan
Fast inte samma
Men varje dag
Undrar jag
Om vi någonsin
Kan ha likadana
Band av guld
Min med ditt namn i
Din med mitt namn i

Om vi någonsin sitter
I ett rum
Med likadana samma

Igen...



TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 179 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-10-26 10:17



Bookmark and Share


  wildah
Ja band kan vara av den sorten eller av en sort som inte syns men känns!
2011-10-26

  Mr Lindemann VIP
Är sammansatt av tro hopp och kärlek, texten alltså
2011-10-26

  Ninananonia VIP
Så fint skrivet... tycker om denna den känns hoppfull... :)
2011-10-26

  Baystream
Gillar denna, detta upprepande utav de ord som betyder så mycket, som står för mycket mer. Applåd.
2011-10-26
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT