Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄN AV ORDNING

Ibland dyker det upp
på den här sidan
en eller annan

VÄN AV ORDNING

som har synpunkter på
vad man får
och inte får skriva här
och att några skulle låta bli
att skriva alls

Sånt gör mig ledsen
inte så mycket för
att det träffar mig
personligen

men mera för att
själva inställningen
är så fel

Vill man läsa stor
och berömd poesi
av godkända poeter

så finns det hur många
källor som helst
att ösa ur

men låt det här få vara
en plats där vi
som vill ta del av
andras tankar

och ge uttryck få våra egna
och skriva och få kommentarer
och kanske då och då

träffa på något
som vi tycker är
riktigt bra

och som ger oss
mod och lust
att fortsätta
att formulera våra
tankar

få hålla på

utan inblandning
av någon som inte
begriper vad det hela

går ut på




Fri vers av stenhur VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-26 12:23



Bookmark and Share


  Järnkatten
Exaktemento :)!
2011-10-26

  walborg
Så välformulerad beskrivning av målsättningen med att vara med på den här sidan. Låt oss följa denna öppenhet och frihet och möjlighet till personliga diskussioner.
2011-10-26

  Bibbi VIP
"själva inställningen
är så fel"

Håller med Dig till fullo.

Låt oss slippa de själutnämnda poeterpoliserna på denna sait!
2011-10-26
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP