Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintermörker

 

 

Kläd dig efter väder!

Men hur klä själen

när den fryser i

avsaknaden av ljus?

 

 

© Linda C Hansson 




Fri vers av Linda CH VIP
Läst 506 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-10-26 15:54



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Underbart hur du
fångar en evig
fråga..

till synes
svävande lätt
men så
mångfacetterat..

och med en
isande vacker
bild till..
2011-11-05

    ej medlem längre
En dikt, som en enkel fråga. Finner du svaret så publicera det omedelbart. Jag tror många vill veta.
2011-10-27

  Anya VIP
Visst är det svårt att klä en frusen själ. Bra fångat!
2011-10-27

  Ronny Berk
men visst skymtas ett ljus i mörkret - årstidens och människans mörker...
2011-10-26

    ej medlem längre
Mörkret rymmer mycken skönhet som förnekas den som lider i samma mörker. Svaret är inte allom givet, men texten är lika angelägen för det

Bry er om era lidande medmänniskor, är det enda jag kan säga. Bry er alltid om.
2011-10-26

  Järnkatten
Underbar bild och ljuset finns inom :)...
2011-10-26

  Eva Helene VIP
Vackert i mörkertider.
2011-10-26

    ADI Nehlin
bra fråga..fint skaldat och vacker bild
2011-10-26

  walborg
Den ödsliga bilden är fin till texten.
2011-10-26

    ej medlem längre
Tänd ett ljus inom dig låt aldrig lågan slockna!
2011-10-26

    Birgersdotter VIP
ja så sant ..bra skrivet
2011-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP