Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håkan Juholt är som tomten

Full med överraskningar

Ken Cassel
26/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 358 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-10-26 19:16



Bookmark and Share


  Magica VIP
Det finns fel och brister hos alla människor om man vill gräva efter det. Jag finner inte hundblickar från högerkanten så positiva heller!

Finurlig text tycker jag iallafall! :)
2012-01-07

  Mats Henricson
Håller lite med Anders, så mycket skit som det finns hos de andra partierna så behöver man INTE bara hänga ut en......, nu låter vi Juholt slicka såren och se tiden an och OM han har något att komma med....
2011-10-26

  Elwania
reinfeldt vet vi ju var vi har
han sparkar väl som vanligt på de svaga
2011-10-26

  Vici
Hohoho...
DEN var bra!:-D
2011-10-26

  Anders Nordlander VIP
börjar likna Palme hatet !!! Inte trevligt alls!!!
2011-10-26

    Bodil Sandberg
Ja och de flesta politiker sitter nog faan på surpriser de också!
2011-10-26

  Filosofen2
Juholt Juholt du åker till Landskrona, min stad, att du inte skäms!!!

Juholt, du bölar inför våra gamla, som stryker ditt något snurriga huvud.

Vad ska vi unga säga? Vad ska vi som inte sitter på dina pengar göra?

Juholt, håll dig till att vara tomte, det passar dig bra, ingen tror på dig, men tomten tror alla på!!!!!!

Mycket bra text!!!
2011-10-26

  mare VIP
Vill helst slippa se hans ansikte
2011-10-26

  Mr Lindemann VIP
Jul helg eller jujajoholding ju holt whatever...
2011-10-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja mest som en
tom ten/pinne/!
2011-10-26

    tramp
:-))
2011-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel