Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mycket av ingenting är vad jag har

Så om du inte vill ha någonting, så är det mig som du ska prata med
För av ingenting har jag lika mycket som ett öppet hav
Men det gör inte så mycket, för då så kan inte någon annan hellre på en ställa några större krav
För vad finns det att ta om man bara står där helt naken bar...

Ken Cassel
26/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-26 21:44



Bookmark and Share


  Filosofen2
Nakenheten är det vackraste som finns, då visar man vem man är och vilka sidor man bär.
2011-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel