Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är inte blyg


Så du klarar dig alltid

Kan till och med vara lite dryg

Styv i korken

Men det är väl bara som det ska, antar jag

Förutom när du har skruvat upp korken och tagit dig

några rejäla klunkar ur flaskan

För då så är du verkligen inte snygg och kan bli ganska så stygg

Och det är då som alla bara ber dig

Far och flyg!

Du är inte blyg....

Ken Cassel
26/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-26 23:40



Bookmark and Share


  Vici
Ja, det är baksidan på myntet det.
Högmod brukar gå före fall.

Kanske bättre att vara lite blyg:-)
2011-10-27

  Anders Nordlander VIP
alla människor har två sidor, bara det är rätt miljö så
2011-10-26

  Ninananonia VIP
ja då är det inte skoj..far och flyg...
2011-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel