Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moraliskt dilemma

.

Är jag dum?
För svensk kanske?
För ärlig?
För stolt?
Eller är jag bara egoistisk
som vill sikta på trädtoppen
och jobba hårt
och rättvist
för att nå dit
och kunna känna mig stolt,
- ärligt lycklig
om/när jag väl lyckats ta mig dit?

eller är jag bara dum
om jag låter moralen,
stoltheten,
och principer
stå i vägen?




Fri vers av Il poeta della luna
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-27 08:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna