Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trevande mot en väntande hand

En hand sveper in i mitt jag
trevar mot mitt inre
följer konturerna av mig
väntar letar fångar
rör mig
rör upp mig
rör vid mig

Rör mig för mycket
berör där den rör mitt inre
bränner hål i muren av skyddsglas

Så lätt att bara fly
orörd
på fötter genom livets snår
gömd skymd anas min skugga
gisslar och gäckar och lockar
handen som rörde

Han den som berör




Fri vers av sangel
Läst 354 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-27 19:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ger och berör det inre!
2011-10-31

    Melona
Den här kommer som ett hopp, ett ljus och trots att oktober börjat gå mot sitt slut och livet är som det är så känner jag ändå, utan djupare ananlys eller förklaringsmodeller till min uppfattning, att den här värmer genom skärmen och jag tar den - gör den till min och tänker på han,
den som värmer. Tack.
2011-10-27

  Maj-Lis VIP
Vackert
2011-10-27

    ej medlem längre
Fin.."Han den som berör" var mjukt..ömt och fyndigt !
2011-10-27

  Ronny Berk
handens fingerlekar som rör den det berör, intressant ordlek med, som jag tolkar det, allvarligt innehåll...
2011-10-27

  Bibbi VIP
Suverän.
2011-10-27
  > Nästa text
< Föregående

sangel
sangel