Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GD OCH SJ


Generalirektören på SJ säger
Trots att han snart slutar
Så kommer allt att fungera som vanligt

Sen är det plats för skratt
SJ och FUNGERA SOM VANLIGT
Känns som, katastrof

Eller som en parodi
Liknande den som kallas ”tårtan”
Eller nåt, fast om tåg och urspårat…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 110 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-28 00:15



Bookmark and Share


  Olliwer
Äsch, SJ går väl som på räls..
2011-10-28
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO