Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett recept på hösten

Ta fram en bunke eller två
häll ner lite regn och rusk också
Blanda under omrörning ner
En massa stearin och ljusesken
Glöm inte en gnutta vind
Smula sedan ner lite löv
Nästa steg behöver ni vara två

Ta en filt, två koppar choklad och sprid ut på en plåt
Sedan trycker ni ner all vardagsstress och skola
I en låda som ni sedan gömmer

Tredje steget ska nu ske
Halloweenens busstreck kallas det
Ta den andra bunke nu
och lägg ner massa läskigheter
så som vampyrer och liemän
Men glöm inte och hålla för ögonen
När djävulen kommer sen
Och håller för öronen
då häxorna gör entre
Så de inte med sitt elaka skrattt dövar er

Nu är allt nästan klart
Häll ut det över plåt som en kaka
Och in i ungen ska ni nu hösten baka

Tio minuter senare
Har ni höstens resultat framför er placerade.




Fri vers (Fri form) av Della
Läst 374 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-27 21:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar:)
2012-09-22

  Ninananonia VIP
Gillar denna ..
2011-10-27

    ordskalv
Oj, det här var något helt nytt för mig. Spännande, annorlunda och jävligt bra!
2011-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Della
Della