Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har sett det där ansiktet förut

Känner igen det så väl
Ingen som jag kan ta miste på
För en gång i tiden så var det vi två
Men nu längre är det inte så
För en dag så bestämde vi oss för att säga
Hej då!
Och åt ett varsit håll bara börja gå
Så att jag har sett det där ansiktet förut, hoppas jag att ni nu bara ska förstå...

Ken Cassel
27/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-27 23:22



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
En gång varandras allt-nästa sekund främlingar
Sorgligt
2011-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel