Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min ängel

Min värdefullaste skatt
Den som alltid förlänger mitt liv med sitt underbara skratt
Och så fort det är natt, så är du i min stora famn spinnandes som en liten katt mjauandes
`Mjau!`
Och då jag somnar in riktigt glatt, så drömmer jag alltid om att jag dig
bara har trollat fram
i min så stora och tjusiga hatt
För vilken tur jag bara har haft när jag träffade på dig

Du är min ängel!
Tro inget annat...

Ken Cassel
28/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-28 00:05



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint
2011-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel