Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valfrihet

 

Regla gårdagens tunga port

med grafenets obrytbara kättingar

Träd in i oändliga möjligheters sal

 

Öppna dörr

efter 

dörr

efter

dörr

 

Bakom varje dörr 

gror nuets frö

till ditt nya liv

 

© Linda C Hansson 

 

 




Fri vers av Linda CH VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-10-28 19:19



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
oändliga möjligheter, det är bara till att titta till:)

gott
2011-11-02

  Bringebruden
Det finns en möjlighet
oavsett
vilken dörr man öppnar
så fantastiskt
är livet!

Hoppfullt och vackert
2011-11-01

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert skaldad visdom. =)
2011-11-01

  crea diem
Vackert... känns betryggande i denna stund...
2011-10-31

  Anya VIP
Fint hittar du en livsvisdom i orden. Möter gärna morgondagen som du gestaltar.
2011-10-30

    ej medlem längre
undervisning!
2011-10-29

    ej medlem längre
Underbar, härlig, positiv text!


"Bakom varje dörr

gror nuets frö

till ditt nya liv"
2011-10-29

  Ninananonia VIP
Visdom..
2011-10-29

  Järnkatten
Fint :)....
2011-10-29

  Lars Hedlin
Tusen dörrar att välja mellan och ingen är fel...kram
2011-10-28

  Eva Helene VIP
Skönt inspirerande!
2011-10-28

  aol
vacker tanke, vännen
2011-10-28

    ej medlem längre
Orden sätter fantasin i spinn....här finns symbolik och djup att hämta tankar från. Applåd!
2011-10-28

    Birgersdotter VIP
Vacker tankelek........öppna alla dörrar...
2011-10-28

  Armo
Leva i nuet med alla dessa öppna dörrar. :) Vackert!
2011-10-28

    ej medlem längre
Beautiful...kreativitet..relationer...erfarenheter...
2011-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP