Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här förstår nog bara Söderhamnsbor :-)


Min stad

Vad är berg med borg
och rådhus på kullersten?
Det är Söderhamn!

Vad är trivselkväll
och guldrutig kaffedoft?
Det är Söderhamn!

Vad är rökig lax
i ett kylskåp i Skärså?
Det är Söderhamn!

Vad är småbåtshamn
och skärgårdstacokryssning?
Det är Söderhamn!

Vad är raggare
och cruising på gågata?
Det är Söderhamn!

Vad är lysnatta
en mörk höstkväll på bryggan?
Det är Söderhamn!

Vad är stenig kust
och måsvingefylld havsbris?
Det är Söderhamn!




Bunden vers av Risto Ruuska
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-28 08:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Risto Ruuska
Risto Ruuska