Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommaren...

Sommaren ristade sig djupt in i själen
Som en isvass vind sköljer minnet genom bröstet
Ibland vackert, men oftast med en sammetslen sorg
I smärtan finns dofterna kvar
Jag förstår nu det ljuva i att låta såren blöda




Fri vers av Risto Ruuska
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-29 00:44



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Smärta och insikt
2011-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Risto Ruuska
Risto Ruuska