Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En öm viskning

Inget är viktigare denna natt
då vi är tillsammans

En öm viskning i mörkret
ber mig stanna kvar

Vågar inte röra mig
Vill inte bryta förtrollningen
Allt annat stänger jag ute

I din famn glöms jag bort
I din hud försvinner jag
I nuet är det vi

Du kommer närmre mig
Min rädsla flyr
Det räcker att jag ser på dig
så kan jag vända ryggen åt det förgångna




Bunden vers av Risto Ruuska
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-15 07:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Risto Ruuska
Risto Ruuska