Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Singelolycka

Jag ser dem överallt.
Ögonen som söker.
Jag ser dem, för jag ser med samma ögon.
Vi finns överallt.
Vi som söker.
Det börjar bli ont om plats för oss ensamma.




Fri vers av Risto Ruuska
Läst 346 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-30 22:57



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
svårt att förklara
behovet av ensamhet
på bl a facebook!
2011-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Risto Ruuska
Risto Ruuska