Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min himmel

Min himmel kan vara klar och varm,
får mig att känna trygg i min barm.
Samma himmel kan vara grå och skrämmande
för ett barn som sett för mycket dödande.

När min himmel är som mest skrämmande
kan den blixtra till lite spännande.
Samma himmel kan vara varm av solsken
över en kvinna som just blir våldtagen.




Bunden vers av Risto Ruuska
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-15 07:55



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fint skildring av ödets olika lotter, och alla är vi barn under samma himmel.
2014-02-15

  axveronika
Ja visst är det märklig denna himmel som spänner över oss alla samtidigt och som vi ser så olika
2014-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Risto Ruuska
Risto Ruuska