Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...poem nr 300...varav 299 är till HENNE...hon som jag tycker om men som jag borde glömt, slutat känna för, slutat bry mig om, slutat drömma om, slutat älska för så länge sedan...men mitt hjärta bryr sig inte om kloka ord... //TT


Den vackraste...


Idag såg jag
Att du hade ett nytt
Ett som jag inte sett
Ett nytt
Och du var vackrare
Än någonsin
Så vacker
Att det skar
Ända in i märgen
Att se dig så vacker

Och allt
Kom över mig igen
Som ett slag i magen
Jag fick gå undan
Gömma mig
Försvinna
Låta tårarna rinna
I smyg
I lönndom
Av längtan
Till dig

Jag mindes igen
En dag
En särskild dag
När du visade mig
Asken där
Nycklarna fanns
Men du sa aldrig
Var nyckeln till
Just ditt hjärta fanns
Men jag hoppades
Att finna den en dag
Hitta den enda nyckel
Som öppnar
Just ditt hjärta
Men ännu söker jag
Ditt hjärtas nyckel

Jag kom ihåg
En kram
En magisk kram
Innan ett år var slut
Innan ett nytt börjat
Fick jag en kram
Som aldrig
Släpper taget
Som känns ännu
En kram som
Bara döden
Kommer att kunna
Skilja mig
Från känslan
Av dina armar
Runt mig
För att du ville krama

Jag såg ett nytt
På dej idag
Du var så söt
Som en flicka
Fast vuxen kvinna
Men så fin
Att jag fick titta bort
För att inte gråta
I mina vänners åsyn
Så berörd
Av dej

Och allt
Alla känslor
Kom över mig igen
Som ett piskrapp
Som glödgat järn
På naken hud
Ingen såg
Ingen visste
Att tårarna rann
I det fördolda
Utom synhåll
Av åtrå
Av lust
Till dig

Av sann kärlek
Till någon
Som inte ser mig
Rann salta tårar
På min kind
Tårar som du
En gång skrev
Att du kysser
Men aldrig gjorde
Du kysste
Aldrig mina tårar

Men min vän
Min underbart vackra vän

Om du någonsin
Vill ge livet
En chans
Ge mig en chans
Att hitta den nyckel
Som öppnar dig
Som öppnar ditt hjärta

Kom till mig
Visa mig
Var min vän

För jag
Kommer alltid

Att vilja vara

Din vän...




TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 222 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-10-28 11:37



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Vackert beskriver du dessa grymma känslor av längtan.
2011-10-29

  Ninananonia VIP
Smärtsamt vacker är din bön..till henne..
2011-10-29

    Birgersdotter VIP
Så underbart fint och vackert
2011-10-28

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert i sin smärta och sorg.
2011-10-28

  sangel
Ur djupet av hjärtat så starkt, ömt och vackert. Skicka denna till henne. Låt hon få läsa vad du känner. Det är så fint denna gåva du bär.
2011-10-28

  HelenaW
Mycket vacker..
2011-10-28

  prinscess VIP
jag hoppas att hon läser den, den som det är riktat till
väldigt vackert om kärlek
2011-10-28
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT