Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Appropå limericken Hundekipage av Njord 55 häromveckan här en repris av en av mina gamla texter, nu delvis omskriven.


Äkta djurvänner

En notorisk fortkörare ifrån orten

körde aldrig någonsin fort se´n

han kört på en älg

en viltvårdarhelg

och jagats flera mil av en hjort se´n.




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 238 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-28 12:19



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ja, se gruvliga arbetare är aldrig riktigt att lita på i trafik mera ovan jord.
2011-11-17
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick