Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ljuga


Jag gillar inte att ljuga
är det en brist?

En åkomma
i detta livet??




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-10-28 12:24



Bookmark and Share


  Magica VIP
Nej inget gott kommer ur lögner! Bra skrivet! Att våga stå för saker, vara ärlig borde vara en självklarhet tycker jag! Sunt att du inte gillar att ljuga, enligt din text.
Man bör inte underhålla sanningar, det leder till fördärv, om inte för andra så för sitt eget mående. Bokmärker.
2012-02-04

  Mats Henricson
Samma här, det gör ont varje gång.....
2011-11-04

  Gisela Nordell
en tankvärd text
ingen åkomma
utan kvalité
sen spelar timingen in
2011-10-29

  Anders Nordlander VIP
alla ljuger:-)
2011-10-28

  Morgall
Du gillar inte att ljuga, men gillar din omgivning om att du ljuger

kanske?

ställ dig den frågan itsället
2011-10-28

  Larz Gustafsson VIP
Det är en tillgång att man hatar lögn. Lögn är av Satan. Han är lögnens fader.
2011-10-28

  Anders Nordlander VIP
jag brukar ljuga, jag är människa. Men jag gillar det ej!!!
2011-10-28

  Seglaren
@ Proudlove:
"Sanningen kan vara påfrestande".

Det är ju just därför man inte ska ljuga. Livet är fullt av påfrestningar. Utan påfrestande sanningar Hur ska du utvecklas som människa?

Proudlove, du har dina texter fulla av sex och sexuella anspelningar.
/Detta är sanningen!
Tacka nu mej för det
.
2011-10-28

  Johan Bergstjärna VIP
En och annan vit lögn är väl OK
Sanningen kan vara väldigt påfrestande...
2011-10-28

  Seglaren
Att ljuga ska man vara försiktig med.
Sanningen brukar komma fram.

Att ljuga är att SVIKA SIG SJÄLV.
Man är inte i harmoni om man TÄNKER en sak och SÄGER en annan. Man mår helt enkelt inte bra.
2011-10-28

  alvan
Har tänkt detsamma... Ibland ser jag det som en brist. Men så kommer det där med tro... ;)
2011-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP