Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart är din föregångare?

Om jag kunde
Ifall det fanns
Ord och begrepp
Så skulle jag skriva
de vackraste av melodier

Dikter som hänförde
och meningsfulla, rebelliska texter

Om idealsjälvet och världens stora akilleshäl
Om är begreppet
tråden och början

Sammanfattningen av allt och inget
och här och nu

För utan "om", så finns inget i en fråga av en fråga.
Och jag undrar
Vad som fanns innan ”om”.




Fri vers av DitaDaegonna
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-28 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DitaDaegonna
DitaDaegonna