Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mental Cancer.

Livets substanser
rinner ut ur mig

Livskraften
och det liv jag en gång fick

Lämnar mig

Jag ser svart
när ingenting
betyder
någonting

En svart galla tar form
den mentala cancern
är abnorm

Livets ändhållplats
är Destination Ingenstans

Och resan dit
blev via Dödens invit.




Fri vers av DitaDaegonna
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-04 05:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DitaDaegonna
DitaDaegonna