Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slott av sand


eroderar ganska så snabbt

av tidens rand

För det räcker ju med att det kommer in en och annan liten våg

för att slottet bara ska falla ihop

som ett korthus

och åter igen bara bli till en gyllenvit strand

i paradisets land...

Ken Cassel
28/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-28 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel