Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många jobbiga frågetecken just nu.


Resa mot botten

Resan neråt
fortsätter sakta men bestämt
sin färd mot botten
med ändlösa frågetecken
fasader av lycka

Jag kryper ihop
gömmer mig under täcket
vill inte se mer elände
orkar inte höra ett ord till
om botten så nära

Man inser inte hur bra man har det
förrän det nästan är borta
nu står jag här på kanten
och det slutar aldrig blåsa
frågetecken upphör aldrig




Fri vers av filosofian
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-28 20:05



Bookmark and Share


  Suzie B VIP
Medryckande och med starka bilder!
2011-11-14

  Per Blomqvist
Jobbigt, ge inte upp. Vinden vänder snart.
2011-10-28
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian