Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sanden yr igen


Syrien yr igen

I Syrien

Har det tatt fyr igen

Och man nästan spyr, igen

Och inser åter, att freden är dyr, igen



Ofta är den en karikatyr

På en rättvis värld

En riktigt elak sådan…

När de ”stora pojkarna” bestämmer

I sandlådan….



Risken finns att demokratin
hela landet, får gå över styr, igen




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 126 gånger
Publicerad 2011-10-28 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO