Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...en underbar dag vill jag visa dig den... ...och hur skulle minnen av dig kunna bli annat än vackra...?


Min bok om dig...


Jag har något
Som ingen vet
Något fördolt
Som ingen får se
Mer än du

Jag har
En hemlighet
Något som bara
Är mitt
En bok
En hemlig bok
Där jag har
Sparat allt jag har
Som är du
Samlat minnen
Fångat ögonblick
Vackra bilder
Allt underbart
Som minner mig
Om dig

Ikväll ber jag Gud
Ännu en gång
Att imorgon
Får jag visa dej
Min bok

Eller att han
Som tar och ger
Vill ge mig
Ett nytt
Vackert minne
Av dig

Att spara
I min bok...


TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 186 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-10-29 15:53



Bookmark and Share


  wildah
Jag önskar verkligen att du får visa din bok till den det berör!
2011-10-30

    ej medlem längre
Underbart romantiskt...en bok fylld av kärlek om henne...om dig...om det som måste komma en dag....om bara....
Jag älskar dina ord och dina drömmar.
2011-10-29

  marie-helene
Fina ord...
2011-10-29
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT