Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänker på en man jag mötte i Portugal en gång jag var där....han var blottare eller som han sa exhibitionist


..en naken stjärt eller exhibitionisten

Han kom där gående
med ändan bar
han ville visa upp sig
hur ledsen han var
vilsen i livet och sårbar

Han mötte en främling
med trasiga skor
med foten bruten
han varit major
inte han livet betror

De satte sig på en bänk
i parken
Han berätta' att han
hade fått sparken
Han hade legat naken på marken

I arme'n man ej får spexa
till det
en naken stjärt är ju där
som alla vet
en minoritet

Därför blev dessa två
mycket goda vänner
idag de sina
muskler spänner
och energi bränner

Till gymet de går
varje dag en liten stund
nu har de bestämt sig
för att bli mera sund
och sluta' va lathund

Livet går vidare
för dessa två män
de glada är i hågen
och ställer sig på vågen
nu kommer psykologen

Dit man måste gå ibland
då livet krånglar sig till
då mannen visar sig vara
en mara
har den andre fått erfara

men ändå

De blev mer än vänner
som de kära känner
Vilket vi nog alla känner till
så finns det män som vill
ha nåt manligt baktill








Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-30 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP