Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haltande ängel


 

Du är det skönaste
och mest smärtsamma
jag någonsin stött på,

som en haltande ängel
med brutna vingar
vars hjärta ännu brinner.

 

 




Fri vers av Anna H
Läst 890 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-13 07:09



Bookmark and Share


  Bissen
så himla vackert och bra. Så många änglar sitter ju där ute i omgivningen och vet inte att de ens är det, änglar... Sårade, skadade... Så himla bra!
2006-05-12

  noname_realmind
Spännande motsatser i denna dikt, som en sommarhimmel fylld av åskmoln och solknippen - samtidigt. Starkt fokus. Mycket bra!
2006-01-16

  mariann
Oj är helt tagen av denna.
Måste bokmärka.
2006-01-13

  Per Rydberg
Jag tycker att du finner både ord och känsla i ett litet mästerverk!
2006-01-13

  Smultris
läskigt vackert och smärtsamt...
2006-01-13

  Mysterica
gud vilken fin dikt..
jag tycker okm den jättemycket.
2006-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H