Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rena rama sanningen...nu ska jag bada badkar


i mitt badkar

Jag ska
i mitt badkar
nu lägga mig

den känslan har jag
ej haft sedan
jag
fick mitt cancerbesked

orken att ta sig upp ur karet
har inte funnits



jag har varit stående
i badkaret
under snart
två års tid
duschat
min kala skalle

NU

när orken börjar komma igen

tror jag
att det går
komma sig upp
ur badet

annars blir
jag kvar där

och då skriver jag aldrig mer här




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-30 10:24



Bookmark and Share


    Smurfelina
Å upp kom du. Ett gott täcken och badet va nog otroligt skönt. Kram
2011-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP