Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uttråkad som man bara kan känna sig ibland

så sätter jag mig i min raket
Spänner fast mig där
Trycker sedan på knappen och lämnar land
Lämnar land för rymden
För däruppe så kan jag alltid känna av guds nådiga hand när jag tittar ner på världsaltet
för jag blir alltid lika pinsamt ödmjuk då jag tittar ner på sjö och strand
i paradisets land
För det är ju därnere som jag föddes och bor och har min älskade familj
med far och mor och syster och bror
De som alltid är lika goda och söta som små lamm

Uttråkad som bara kan känna sig ibland, så sätter jag mig i min raket
Trycker där på knappen och lämnar land för att bara flyga några varv runt om våran
så förtjusande planet
Och sedan när jag bara landar igen, så känner jag mig inte så uttråkad längre
Nä, snarare helt upprymd!

Ken Cassel
30/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-30 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel