Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingens urin luktar så gott som ens egen


Kanske vaknade jag upp en dag
och var svansen mellan dina ben …


I.
Inatt vaknade jag av att jag frös
för att du inte höll om mig

och jag vantrivdes med känslan.


Slängde varje gosedjur som påminde om närhet.



(skar av huvudet på Barndomens favoritbjörn.)

II.
La ammunition under kudden
så jag skulle kunna drömma sött om dig.

III.
07:53

Fungerar normalt. (lite ovanligt trött.)
Frukosten fastnar i halsen. Och jag undrar

varför inte du kan må såhär istället?




Fri vers av feber
Läst 380 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-30 11:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt intensivt. Gillar det.
2012-05-02

    svarta ängeln
Jävlar va bra
2011-10-30

  Kim VIP
Energi som vill komma loss ser jag här!
2011-10-30
  > Nästa text
< Föregående

feber
feber