Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaka

Tårar av sand rinner sakta i mitt timglas. Sekund efter sekund passerar.

Längtan efter dig driver mig framåt.
Smärtan av att inte ha dig nära brinner som en vit låga i mitt inre.

Sorgen efter att du försvann blev aldrig till en diamant utan bara till svart sörja.

Jag hoppar barfota från sten till sten. Om och om igen.

Jag klättrar med blodiga fingrar nerför spetsiga klippor.

Jag är på väg till Dödsriket för att hämta dig tillbaka.

Tillbaka till livet du inte längre ville leva.




Fri vers av Magnus P.
Läst 342 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-10-30 11:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
djupt berörande
så otroligt målade
bilder ditt skaldande.
2011-11-04

  RosieLoveHeart
otroligt gripande och vackert
2011-11-03

    Ken Cassel
Men om han nu inte ville leva
Varför då väcka upp honom igen?
:)

Med vänliga hälsningar
2011-10-30

  Tosca
Fina rader men tragiskt.
2011-10-30

    Birgersdotter VIP
Sorgen och känns.Mycket bra skriven
2011-10-30

  wildrose
Vilken bra text! Känns verkligen.
2011-10-30

  Julio VIP
mycket sorgligt, det känns
2011-10-30

  Olliwer
Känns tidlöst, lämnar kvar någonting som liknar ett tomrum. Nedstämdhet. Bra text.
2011-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Magnus P.
Magnus P.

Mina favoriter
Snart är bördig jord