Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Tranströmsk fysiologi

I Tranströmsk fysiologi
Slåss bokstäverna om platsen
På papperet, och punkt efter punkt
De komma,

Händelser inom ”citationstecken” i ett
Ringlande frågetöcken
Utropas utropas kolon (kolon;!)
En man drar ett streck över-
Det hela och under _

Men man ger det lite space

Och varje § har sin egen mening
Varje tab är sin / innan allt avslutas
Med den sista punkten.




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-20 15:58



Bookmark and Share


  Carrre2
"De komma," <- klockrent! ;D
2012-01-05

  Larz Gustafsson VIP
Kolon-ialism.

Ständigt denne Tranströmer.
2011-12-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO