Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om inte


en man med bleksotig hy

och grå kostym

som någon annan valt åt honom att bära

ser sitt alter ego försvinna

bortom det vakande ögats censur

mot en längtans plats

som han själv aldrig har besökt









Fri vers av D S
Läst 230 gånger
Publicerad 2011-10-30 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

D S
D S