Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...små detaljer...små saker...stora minnen...


Det sista...


Jag vet
Att ett
Av de sista ljud
Jag hör
I mitt huvud
Den yttersta dagen
Innan alla ljud tystnar
Och det sista
Mörkret kommer
Såsom det kommer
Till oss alla

Då vet jag
Att ett
Av de sista ljud
Jag kommer
Att minnas
Med kärlek och glädje
Är ljudet
Av dej
Som nynnar
Några meter bort....


TT

(c) TT




Fri vers av TT
Läst 177 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-30 14:00



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
En detalj som Berör...
2011-10-31

  Mow Dean VIP
applåd.
vilket lugn att få somna så.
2011-10-30

    ej medlem längre
En sorglig lycka...en vemodig ömhet....en text som får tårarna att komma fram...så vackert skrivet av dig.
2011-10-30

  wildah
Fint, ett nynnande! Ja det är ofta små detaljer som man fäster sig vid!
2011-10-30

    Birgersdotter VIP
Tänk ..du upplever stor kärlek-hoppas det odnar sig...
2011-10-30

  Magnus P.
Härligt.

Lycka är de små stunderna.
2011-10-30
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT