Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nutid uppe i himmelen där änglarna bor

Hon gör sig visst nu redo att ut och flyga, genom att grundligt undersöka
alla fjädrarna sina på vingarna
Och de verkar att se helt okej ut, som skimrande vita
Och där bar det av ifrån himmelen för att sakta men säkert bara glida ner emot jordens yta
där hon nu ska predika för människorna i en och annan liten kyrka
Och hon har bara tråkiga nyheter att komma med
För hon måste säga till de alla, att de nu kan sluta upp och dyrka
Och det eftersom Jesus ännu en gång bara är försvunnen...

Ken Cassel
30/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-30 16:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Änglar predikar inte.
Jesus bor i mitt hjärta, så Han kan omöjligen vara försvunnen.
Trist att du uttalar dig om sådant du inte vet något om.
Det gjorde även jag, en gång i tiden, tills Gud visade mig att jag hade fel.
2011-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel