Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett oförskämt dåligt rykte har färgen gul

Gult är fult
Inte så kul
För själv så tycker inte att den är ful
För snarare tvärtom
Rikigt ljus och ljuv på de så förtjusande blommorna som blomstrar på ängen varje sommar
Och gott luktar de också!
Plus att jag tycker att Yello är riktigt bra band...

Ken Cassel
30/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-30 18:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Håller med om allt - inkl. Yello. Även om jag inte tror att bandnamnet har med färgen att göra.
2011-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel