Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den nya guldruschen är på börsen

För numera då allt är så himla osäkert att invistera i runt om i hela världen
så är guld numera värt mer än skjortan
Ja, för nu så är det jättemånga som har invisterat sina pengar i guld
Ja, så skjortan och lite till lär du få punga ut med om du vill köpa dig ett litet tunt halsband
Själv så sålde jag min tjocka länk eftersom jag tyckte att den glänste allt för mycket
när jag var i det ganska så fattiga Thailand
Nä, för det såg inte snyggt ut med alla dessa falang som sprang omkring med sina feta länkar runt halsen
Det skar sig liksom...

Ken Cassel
30/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-30 18:43



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Bra... gillar dina tankar..
2011-10-31

    ej medlem längre
Bra Ken!
2011-10-31

    ej medlem längre
Bra Ken!
2011-10-31

  Kalle.O
Det är mycket här i livet som svider i ögonen tyvärr...
2011-10-30

  Larz Gustafsson VIP
Det ska komma en tid då bröd blir mer värt än guld.
2011-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel