Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bild mot en tapet




nå in

 

 

*

ett ljus
en slinga av metallöv

skugghjärtans önskan
leva

 

när jag går förbi
sträcker sig hjärtat efter
som om aldrig fastnat i ljuset

som om för att nå genom
och in i
sitt eget mörker

 

ett ljus
en slinga av metallöv

skugghjärtans önskan

leva


*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-30 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri