Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra dam



Vackra dam
Låt mej få erbjudas det ljuvliga nöjet
Att exploatera och säkerställa om era läppars glans
Är kyssäkta kyss-säkra
Och med ljus över detta komma till sans
Först när mina läppar skiljes från era
Så vackra, röda och frestande

Jag lovar att tala om resultatet
Huruvida du lämnar spår
I en omfattning som visar sej vara mer
Än som förväntas, dock kan jag nog ej omgående
Redogöra ifall mina svimningar är äkta epelepsi
Än om det är nån mer erotisk variant av
Epp-e-läpp si för allt som du kan fresta en stackars
Oskuldsfull själs likt min i dessa frestande lockande
Kärlekssemaforiska ansikts detaljer…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-31 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO