Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...igår fick jag somna lycklig...tack...


Ett nytt kapitel...


Jag bad
Ödmjukt Gud
Om att få
Ett nytt
Vackert minne
Av dej
Ett nytt
Vackert kapitel
Att lägga till i
Min bok
Om dej

Han lyssnade
Tänkte
Ville gott
Var god
Ville mig väl
Och han gav mig
Det jag bad om
Det jag
Mest av allt önskat
Och hoppats på
Men inte vågat tro
Kunde ske

Igår
Fick jag åter
En stund
I min älskades
Närhet
I din närhet

Inte mer än
En kort
En underbart
Vacker stund
I din
Närhet
Minuter som för mej
Var vackrare
Än livet
Ögonblick
Så vackra
Som du

Och igår
Innan jag somnade
Tackade jag Gud

För stunden
Han gav mig

Med dig...



TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 208 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-31 08:12



Bookmark and Share


  wildah
Så fint och rart du skriver, verkligen vackert!
2011-11-01

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket fint. =)
2011-11-01

  Ninananonia VIP
Underbar..
2011-10-31
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT