Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...du är alltid vackrast...för mig...


Så vacker...


Så konstigt
Så märkligt
Att du alltid
Berör mig
På riktigt
Inuti
I hjärtat

Så konstigt
Att jag inte
Kan stå oberörd
Framför dig
Utan att smälta
För dina vackra
Gröna ögons skull
Kan inte hjälpa
Inte styra
Inte stänga av
Jag kan bara
Låta det ske
Utan förnuft
Utan onda avsikter
Inga illasinnade baktankar
Eller elaka ränker
Bara känna vänskap
Förtrolighet och trygghet
I din närhet

Du hade
Låtit
Lockarna falla
Men dina
Underbara ögon
Glödde och glittrade
Som de alltid gjort
För mig
Men nog inte
För min skull

Och min vän
Min underbara vän
Du var
Vackrare igår
Än jag
Någonsin förut

Sett dig...



TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 176 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-31 10:01



Bookmark and Share


  wildah
Så fint, hon är säkert väldigt vacker, ser henne nästan av din beskrivning :-)
2011-11-01

  Ninananonia VIP
Vackert.. bara så..
2011-10-31

  Jakob Drakros
Gripande :)
2011-10-31

    Birgersdotter VIP
Vacker kärleksförklaring
2011-10-31

  sangel
Det rör och berör att kärlek är och kan vara så...stark och förblindande. Där det endast finns ett i sinnet.
Kärlekens lov:
"Allt bär den, allt tror den, allt hoppas den, allt uthärdar den. Men nu består tro hopp kärlek, dessa tre, och störst av dem är kärleken"
2011-10-31
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT